Dit ben ik

img_0008Dit ben ik, Berlinda
Ik ben gediplomeerd voetreflexoloog sinds 2008. Ik ben jaren geleden zelf in contact met voetreflex gekomen doordat mijn dochter (toen 8 maanden oud) ziek was en door middel van voetreflex weer op het goede spoor is gezet. Dit had toen al mijn interesse gewekt. Op dat moment had ik geen zin geen tijd, gewoon te druk…

Jaren later in rustiger tijden kreeg ik de behoefte om weer wat meer met mijn ontwikkeling te doen. Ik ben de opleiding Voetreflexologie bij de Bond van Europese Reflexologen gaan doen. Na de opleiding van voetreflexologie ben ik begonnen aan de H.B.O medische basiskennis. Dit als toevoeging en om meer te weten over het menselijk lichaam en hoe het werkt, en dan heb ik me meer nog toegelegd op de ziekteleer. Daarna kwam ook Healing op mijn pad.
De edelstenen die trekken eigenlijk ook al jaren mijn aandacht en weet ook hier heel goed mee te werken.
En uiteindelijk ook de Malvatherapie. Malvatherapie is een energetisch, holistische geneeswijze. Je kijkt niet alleen naar de kwaal, maar naar de hele mens!
Alles kwam voor mij samen; De edelstenen, meridianen en de Healing op de chakra’s.

Dit heeft me gebracht wat ik zocht: ik leerde contact te leggen met het lichamelijk, emotionele en met het spirituele aspect van mezelf en leerde ook op die niveaus beter met mensen te communiceren.

Reactiemogelijkheid is gesloten