Massages

Massage is mijn passie!
Massage is een van de oudste vormen van heling. Het werkt op de hele mens met al zijn aspecten. Lichaam, ziel en geest worden letterlijk aangeraakt.DSCN2703
Massage is een holistische vorm van genezing en helpt de ziel en het lichaam weer met elkaar in harmonie te brengen.
Massagetherapie is een therapievorm, welke functiestoornissen van fysieke, mentale en emotionele stress benadert vanuit het contact tussen twee mensen en met voornamelijk handgrepen. Door de aanraking nodig ik je uit tot het bewust leren kennen en ervaren van je eigen lichaam.
Ontspanningsmassage: hierbij is bekend dat dit de bloedcirculatie stimuleert en daardoor onderhuidse stofwisselingsproducten makkelijker kunnen worden afgevoerd. maar ook dat door een massage de spanning in de spieren wordt gereduceerd en  hierdoor de mentale en emotioneel stress kan afnemen. Dan ontstaat er weer ruimte voor nieuwe energiedoorstroming.

Ik gebruik verschillende soorten zelfgemaakte biologische massage olieën met kruiden uit eigen tuin of uit de natuur.

Of ik voeg een etherische olie toe aan een basisolie. Deze etherische olie heeft een extra toegevoegde waarde voor wat op dat moment nodig is. In een rustige omgeving met sfeervolle achtergrondmuziek of in stilte kom je dan in een hele fijne ontspanning.
Ervaar deze pure ontspanning van lichaam en geest.

DSCN2702

Reactiemogelijkheid is gesloten